Uitzenden

Ieder bedrijf dat concurrerend wil blijven, moet zich steeds flexibeler organiseren. Dat is geen luxe maar een noodzaak. Bij het flexibel organiseren van het personeelsbestand draait het om de juiste balans tussen vast en tijdelijk personeel, het zo efficiënt inzetten van werknemers en het vermijden van over- en onderbezetting.

Bent u flexibel georganiseerd dan: 

  • kunt u sneller en efficiënter reageren op pieken en dalen in de werkdruk; 
  • maakt u uw personeelskosten meer flexibel; 
  • verlaagt u uw arbeidsrechtelijke risico’s;
  • verhoogt u uw concurrentiepositie.

Waarom is uitzenden interessant?

Uitzendkrachten zijn bij uitstek geschikt om pieken op te vangen of een ‘gat’ te dichten. Bijvoorbeeld omdat er tijdelijk meer werk is of omdat een vaste medewerker ziek is of met zwangerschapsverlof gaat. Een andere reden om met een uitzendkracht te werken kan zijn dat u eerst ervaring met iemand wilt opdoen voordat u hem of haar een contract aanbiedt. Daarnaast kunt u met een structurele flexibele schil van medewerkers uw concurrentiepositie sterk verbeteren én uw ambities beter waarmaken.

Wij selecteren de beste kandidaat voor u

U heeft een goede uitzendkracht nodig? U kunt rekenen op:  Een goede voorselectie zodat u verzekerd bent van de beste kandidaat. Wij checken de referenties en nemen eventueel testen af. Is de ideale match gevonden? Dan krijgt de kandidaat een grondige instructie voordat hij of zij bij u aan de slag gaat. Hierdoor zijn onze uitzendkrachten goed geïnformeerd en weten ze wat er van hen verwacht wordt.

Uw voordelen op een rij

Werken met Qvité Uitzendbureau is ideaal als u uw personeelsbestand en -kosten optimaal flexibel wilt houden en minder arbeidsrechtelijke risico’s wilt lopen. 

Maar ook als u:

  • (snel) tijdelijke- of seizoenpieken moet opvangen;
  • (snel) vast personeel moet vervangen vanwege vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof;
  • geen extra personeel op de payroll wilt hebben; 
  • iemand langer dan twee maanden wilt beoordelen voordat u hem of haar in vaste dienst aanneemt; 
  • streeft naar tijdbesparing, gemak en een hogere kwaliteit en daarom de operationele zaken rondom uitzendkrachten wilt uitbesteden. Qvité zoekt, selecteert en levert werknemers en neemt alle plichten als werkgever uit handen; 
  • kosten wilt besparen, u betaalt alleen de gewerkte uren en u heeft geen hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid.Qvité Uitzendbureau B.V.
Sassenstraat 22
8011 PC Zwolle

T: 038 425 44 90
F: 038 422 94 97
E: info@qvite.nl