Disclaimer

Auteursrechten

De auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan Qvité Uitzendbureau B.V., tenzij we dat anders hebben aangegeven. Je kunt aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen.

Juistheid verstrekte informatie

We hebben aan de inhoud van onze website veel aandacht besteed, maar we kunnen niet uitsluiten dat deze onvolledigheden of fouten bevat. Hoewel we dit vervelend vinden, aanvaarden we daarvoor geen aansprakelijkheid. Wel vinden we het prettig als je ons wijst op eventuele fouten, zodat we die kunnen herstellen.

Aansprakelijkheid

Je gebruikt onze website op eigen risico. Voor eventuele schade die door direct of indirect gebruik van onze website zou zijn veroorzaakt aanvaarden we geen aansprakelijkheid.

Qvité Uitzendbureau B.V. en haar werknemers zijn niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie in de website.

Tenzij anders aangegeven zijn de handelsmerkrechten van Qvité Uitzendbureau B.V. van toepassing op alle merken die op onze website worden getoond. Dit betreffen onder andere alle merken en logo’s van Qvité Uitzendbureau B.V.

Qvité Uitzendbureau B.V. wijst alle aansprakelijkheid jegens elke partij af voor mogelijke directe, indirecte, bijzondere of gevolgschade, hetzij enige schade ontstaan door het gebruik van onze website of de inhoud daarvan, dan wel door de onmogelijkheid om hiervan gebruik te maken of van alle andere websites die via hyperlinks aan onze website zijn gekoppeld.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor deze disclaimer aan te passen. Wijzigingen zullen we op deze website publiceren.


Versie dd. 8 juni 2018


Qvité Uitzendbureau B.V.
Sassenstraat 22
8011 PC Zwolle

T: 038 425 44 90
F: 038 422 94 97
E: info@qvite.nl